Opis projekta

Вијеслав Јанаш рођен је 1953. године у Варшави, Пољска. Дипломирао је на Ликовној Академији у Врашави. Оснивао је 1991. године Фондацију „Терапија уметношћу“. Бави се скулптуром, сликартсвом, цртежом. Снима документрне филомове. Педагог. Излагао је више десетина пута самостално и колективо у родној Пољској и у иностранству: САД, Италији, Француској, Шведској, Немачкој и Србији. Гост Студија био је први пут у новембру 1998. године.

Станислав Хомичевски рођен је у градићу Славатише у Пољској. Завршио је Ликовну академију у Кракову код професора Пжебиндовског и Жепинског. Учествовао је на многим самосталним и групним изложбама како у Пољској тако и у иностранству. Гост Студија био је у новембру 1998. године.

Криштоф Ваховјак рођен је 1949. године у Шчецину, Пољска. Дипломирао је сликарство са најбољим оценама код професора Гиеровског 1975. године у Варшави. Учествовао је на многим самосталним и групним изложбама како у Пољској тако и у иностранству. Гост Студија био је у новембру 1998. године.